fi

           Heikin blogi 

Olen kirjoittanut kaksi kirjaa kaupasta. Kohta ilmestyy kolmas: Kaupan huiput - Kun hyvä ei riitä.

Vaatii rohkeutta todeta, että on epäonnistunut elämässään. Kanadalainen tiedemies ja aktivisti David Suzuki on ollut 50 vuotta etulinjassa taistelemassa paremman elämän ja ympäristön puolesta. Kuitenkin hän kokee, että joutuu kohta jättämään maailman huonommassa kunnossa kuin haluaisi jättää.

Mitä tulee?

02.01.2021

Moni huokaisi helpotuksesta kun koronan piinaama vuosi 2020 jäi historiaan. Saapa nähdä, mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Ihmisen paikka

17.12.2020

Systeemiäly on yksi kiehtovimmista käsitteistä ikinä. Esa Saarisen ja Raimo Hämäläisen kehittämä toimintamalli on helppo ymmärtää väärin. Sitä on todella vaikeaa ymmärtää oikein. Tavallaan sitä ei edes voi täysin ymmärtää. Kyse on tavasta toimia.

Ylellä on mainio sarja, jossa ihmiset esittelevät mielisanojaan. Minulla on sellaisia monta, mutta yksi on ylitse muiden.

Seurasin Amerikan vaaleja intensiivisesti. Tällä kertaa oli kyse paljon enemmästä kuin presidentin valinnasta. Kyse oli maailmankuvasta, ihmisarvosta, luottamuksesta ja integriteetistä - mikä on sopivaa ja mikä ei ole.

On aika kääntää ihmiskunnan kurssi. Maailman isoja ongelmia ei voi ratkaista yksitellen eikä kukaan yksin. On löydettävä niiden aiheuttaja, juurisyy ja poistettava se.

Kymmenes kirjani on valmiina painoon. Takana on kolmivuotinen kiehtova urakka.

Whole and One

16.11.2018

Syyskuun blogissa kerroin kirjahankkeesta. Kyse on maailman kriisin ratkaisemisesta, vosimmeko löytää ratkaisun kaikkiin ihmisen ongelmiin. Voi kuulostaa hullulta ja jopa mahdottomaltakin, mutta on se myös tärkeätä ja kiireistä!