Nostetta nopeasti, hohtoa heti!

20.09.2017

Päivitin pitkästä aikaa Nostetuotannon sivut. Karsin vanhaa ja aikansa elänyttä ja lisäsin uutta ja innostavaa aineistoa. Kaikki kommentit sivuista ovat tervetulleita. Kehuja en kaipaa, mutta kaikenmoisia toiveita kuuntelen mielelläni.

Ensi kuussa tulee 20 vuotta täyteen nosteen teeman kanssa. Lokakuussa 1997 minusta tuli nostemestari. Tittelin säilytän, mutta jatkossa aion keskittää voimani ihmeiden teemaan ja siitä olen kirjaakin kirjoittamassa. Kiva olisi, jos ehtisit tulla mukaan lokakuun alussa starttaavaan Ihmekuuriin. Kuuri on ilmainen eikä muita takuita ole kuin että kaiken aikaa ihmeitä tapahtuu, tajuaapa niitä tai ei.

Minulle ihmeiden näkeminen ei ole passiivista odottelua vaan valpasta mielen kohdistamista kaikkeen mitä ympärillä tapahtuu. Siihen, mitä elämäksi tai todellisuudeksi kutsutaan. Siinä on loputtomasti sävyjä ja syvyyttä. Juice kiteytti haasteen vaikeuden todetessaan, että hyvin eläminen vie kaiken ajan.

Itse olen iän myötä oppinut huomaamaan, että elämä on liian arvokasta tuhlattavaksi sellaiseen mitä ei rakasta. Tietenkään aina ei saa eikä voi tehdä mitä lystää, mutta aina voi nauttia juuri siitä hetkestä, jota sattuu elämään.

Muita hetkiä ei ole. On muistoja ja haaveita, mutta elämä on suora lähetys. Ugh sille.