Miljoonan ihmeen jahti

27.09.2017

Neljän päivän päästä se alkaa. Julkistan 10 viikkoa kestävän Ihmekuurin ensimmäisen viikon tehtävän sunnuntaina 1.10. ja alamme joukolla jahdata miljoonaa ihmettä. 

En halua määritellä ihmettä liian tarkasti. Lähden siitä, että elämä on ihme ja siinä riittää ihmeilemistä ihan jokaiselle.

Ihme tulee usein yllättäen. Kuurin aikana tutkimme, mitä ihme itse kullekin tarkoittaa, miten niitä koetaan ja mikä estää meitä elämästä ihmeessä.

Lähde mukaan Ihmekuuriin. Jos kerrot minulle nimellä tai nimimerkillä, millaisia ihmeitä olet kuurin aikana nähnyt tai tehnyt, laitan hyvän kiertämään. Viestisi saattaa auttaa jotakuta näkemään tai rohkaista tekemään ihmeitä omassa arjessaan ja voi muuttaa apean upeaksi.

Kympillä voit rekisteröityä ja saat salasanan, jolla pääset lukemaan muiden kommentteja ihmejahdista. Ja jos tunnollisesti teet kaikki tehtävät etkä 10 viikon aikana ole kokenut yhtään ihmettä, palautan kymppisi. ;)

Kyyniset älköön vaivautuko. Ihmekuuria ei ole tarkoitettu ihmisille, jotka lukitsevat varman vastauksen vaan sellaisille, joiden mielestä elämässä on paljon sellaista, jota voi mieli auki ihmetellä.